Konekorjaamo Raskor

Varaosat ja tarvikkeet

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja osaamista, sekä korkealaatuisia varaosia, voiteluaineita ja tarvikkeita kiinteistönhoito-, maatalous- ja maanrakennuskoneisiin.

Laaja valikoima varaosia

Laajan varaosavalikoiman ansiosta koneesi saadaan nopeasti takaisin toimintakuntoon. Toimitamme merkkikohtaiset varaosat kaikkiin yleisimpiin työkoneisiin, kuten traktoreihin, kaivinkoneisiin,  kiinteistönhuoltokoneisiin, pyöräkuormaajiin, kurottajiin ja muihin työkoneisiin.

Merkkikohtaiset varaosat

Meiltä saat varaosat ja tarvikkeet mm seuraaviin merkkeihin:

Henkilökohtaista palvelua

Meiltä saat edelleen henkilökohtaista palvelua. Henkilökuntamme on sitoutunut antamaan sinulle ystävällistä ja asiantuntevaa apua kaikissa varaosien hankintaan liittyvissä kysymyksissäsi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivustomme kautta, ja autamme sinua valitsemaan oikeat varaosat ja tarvikkeet kalustoosi.

Ensimmäisen tilauksen yhteydessä keräämme tiedot työkoneestasi ja tallennamme ne järjestelmäämme. Näin voimme tulevaisuudessa nopeasti tarkistaa koneesi varaosahistorian, kun tarvitset uusia osia.

Joustavat tilausvaihtoehdot

Voit tilata varaosia sähköpostitse, puhelimitse tai asioida suoraan myymälässämme Lahdessa. Myymälässämme on laaja valikoima yleisimpiä varaosia ja tarvikkeita, jotka saat heti mukaasi. Muut varaosat tilaamme maahantuojilta ja toimitamme ne suoraan sinulle tai ne ovat noudettavissa myymälästämme. Ja koska nopeus on valttia, saamme toimitettua useat varaosat jo seuraavan arkipäivän aikana.

Varaosakyselyt ja -tilaukset

Voit tilata varaosat soittamalla tai sähköpostitse. Voit myös lähettää meille varaosakyselyn täyttämällä  lomakkeen.

Scroll to Top