Huoltosopimus

Raskorin huoltosopimus pitää työt käynnissä ja kaluston kunnossa.

Taloudellista etua ja tehokkuutta

Raskorin huoltosopimus on tarkoitettu kaupungeille, kunnille ja yrityksille, joilla on useampia työkoneita. Se takaa nopean ja joustavan palvelun niin kaluston ylläpidossa kuin huollossa. Määräaikainen sopimus kattaa varaosat, huollot ja korjaukset. 

Huoltosopimus kannattaa

Sopimusasiakkaana nautit seuraavista eduista:

Helppoutta huoltoihin

Huoltosopimusmalli tuo helppoutta ja selkeyttä kaluston ylläpitoon. Kun kaikki hoidetaan yhden työkoneiden huoltoon ja korjaukseen erikoistuneen kumppanin kautta, sinun ei tarvitse huolehtia koneiden huoltojen ja korjausten järjestämisestä – voit käyttää aikasi liiketoiminnan tehostamiseen.

Sopimushintaiset huollot

Huoltosopimusasiakkaana saat huollot ja korjaukset sopimushinnalla. Koneiden määrään perustuva hinta on yksittäisiä huolto- ja korjauskuluja pienempi ja tuo kustannustehokkuutta kaluston ylläpitoon ja huoltoon.

Tarkat kuluraportit

Kulujen seuranta ja analysointi ovat avainasemassa liiketoiminnan tehokkuuden ja taloudellisuuden kannalta. Siksi tarjoamme asiakkaillemme tarkat raportit sopimuskauden aikana syntyneistä kuluista.

Lähetämme sinulle sovituin väliajoin konekohtaiset raportit. Ne jakautuvat huoltokuluihin, käyttövirheestä aiheutuneisiin kuluihin sekä luontaisesta kulumisesta johtuviin kuluihin. Tarkka raportointi auttaa sinua ymmärtämään, mistä kulut syntyvät sekä sen, kuinka voit tulevaisuudessa säästää kaluston huolloissa ja korjauksissa.

Päivässä työn alle​

Aloitamme tarvittavat huollot ja korjaukset huoltosopimuksen piirissä oleville koneille vuorokauden sisällä ilmoituksesta (arkisin). Näin minimoit koneiden seisokkiajan ja varmistat tehokkaan toiminnan.

Puolivuotispalaverit

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät palaverit ovat oleellinen osa yhteistyötä. Näissä palavereissa käymme läpi tehdyt huollot ja muut työt, keskustelemme keinoista tehostaa koneiden ylläpitoa, arvioimme koulutustarpeita, keräämme palautetta yhteistyöstä ja käsittelemme muita ajankohtaisia asioita. Näin varmistamme sujuvan yhteistyön ja parhaan vastineen rahoillesi.

Helpota huoltoruljanssia

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Jokainen huoltosopimus – niin kuin asiakaskin – on ainutlaatuinen ja siksi räätälöimme jokaiselle asiakkaalle soveltuvan sopimuksen erikseen.

Scroll to Top