Raskaiden koneiden huollot

Säännöllinen huolto pidentää työkoneiden käyttöikää ja takaa toimintavarmuuden.

Säännöllinen huolto kannattaa

Säännöllinen huolto vähentää yllättäviä seisokkiaikoja ja kalliita kertaremontteja. Lisäksi vikojen korjaaminen on sitä edullisempaa, mitä aikaisemmin ne huomataan. Hyvin huollettu kone on myös turvallinen niin käyttäjälle kuin ympäristöllekin.

Pelkkä öljynvaihto ei riitä työkoneen huolloksi. Koneen kriittiset kohdat on tärkeä tutkia säännöllisesti mahdollisten vikojen varalta. Säännöllisellä huollolla koneen elinkaari pitenee ja sen jälleenmyyntiarvo säilyy.

Huollamme kaikki työkoneet merkistä riippumatta

  • kaivinkoneet, kuormaajat ja maantiivistäjät sekä muut maanrakennuskoneet
  • kiinteistönhuoltokoneet
  • traktorit, kurottajat ja työlaitteet
  • pyöräkuormaajat ja muut materiaalinkäsittelykoneet

Helppoutta huoltosopimuksella

Huoltosopimus tuo helppoutta ja selkeyttä kaluston ylläpitoon. Palvelu on suunniteltu etenkin niiden asiakkaiden tarpeisiin, joilla on useampia työkoneita. 

Huollot kentällä tai asiakkaan tiloissa

Huoltoauton ansiosta mekaanikkomme tulevat tarvittaessa korjaamaan ja huoltamaan työkoneet paikan päälle. Autosta löytyy tarvikkeet ja työkalut perushuoltoihin ja kentällä tehtäviin pieniin korjaustoimenpiteisiin. Jos vika on iso tai sen korjaaminen vie aikaa, korjaamme koneen korjaamollamme. Järjestämme tarvittaessa asiakkaan puolesta koneiden noutamisen ja huolehdimme myös korjatun koneen palauttamisesta asiakkaan tiloihin.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja työkoneiden huolloista ja korjauksista? Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Olemme mm. seuraavien merkkien valtuutettu huoltoliike

Scroll to Top