Me tunnemme raskaat koneet

Raskor Oy

Olemme on raskaiden työkoneiden ja -laitteiden huoltoihin ja korjauksiin erikoistunut yritys. Lisäksi saat meiltä varaosat, voiteluaineet ja tarvikkeet niin kiinteistöhuollon-, maatalouden- kuin maanrakennuskalustoonkin.

Yrityksen tausta

Raskor on perustettu 2012. Pari vuotta myöhemmin yritys otti kasvuloikan ostamalla pitkään Lahden alueella toimineen K-Huolto Lauri Paananen Oy:n liiketoiminnan. Pitkien asiakassuhteiden ja ammattinsa osaavien asentajien lisäksi kaupan yhteydessä siirtyi yli kolmen vuosikymmenen mittainen tietotaito uuden yrittäjän, Kim Petäjän käsiin.

Vuonna 2017 Raskor laajensi toimintaansa edelleen ostamalla TS-varasosa ja kone Ky:n liiketoiminnan. Tämä mahdollisti yrityksen aseman vahvistamisen varaosa- ja tarvikemarkkinoilla.

Nykyään Raskor on alueen johtava raskaskonekorjaamo, joka työllistää noin 10 henkilöä. Meidät tunnetaan luotettavuudesta ja asiantuntemuksesta raskaiden koneiden korjaus- ja huoltotöissä.

Raskorin yrittäjä ja toimitusjohtaja Kim Petäjä.

Osaavaa ja henkilökohtaista palvelua

Meillä osaaminen tarkoittaa asiakkaan koneiden ja laitteiden tuntemista ja asiakkaan ongelman tunnistamista. Valtaosa Raskorin asiakassuhteista on pitkiä sillä meillä koneet ja laitteet korjataan kerralla kuntoon. Ymmärrämme sen, että vierivä kivi ei sammaloidu eikä korjaamolla seisova kone tuo euroja yrittäjän kassaan.

Pyrimme palvelemaan mahdollisimman kattavasti koneiden korjaamiseen ja huoltoihin liittyvissä asioissa. Teemme määräaikaishuollot ja korjaamme isommat ja pienemmät viat. Ja jos asiakkaan kone on hajonnut hankalaan paikkaan tai sen siirtäminen on mahdotonta, menee meiltä asentaja paikan päälle.

Lisäksi meidän kautta saa tilattua kaikki huolto-osat ja tarvikkeet raskaisiin koneisiin. 

Olemme mm. seuraavien merkkien valtuutettu huoltoliike

Scroll to Top