TS-Varaosa ja Kone osaksi Raskoria

Jatkossa saat maataloustarvikkeet, varaosat sekä korjaus- ja huoltopalvelut kätevästi saman katon alta.

Raskaiden koneiden ja -laitteiden korjaamiseen ja huoltoon erikoistunut Raskor Oy täydensi liiketoimintaansa ostamalla TS-Varaosa ja Kone Ky:n liiketoiminnan syyskuussa.

Yrityskauppa antaa Raskorille entistä paremmat mahdollisuudet vastata asiakkaiden alati kasvaviin tarpeisiin. Samalla se luo hyvän ja vahvan pohjan yhtiön liiketoiminnan kasvulle.

– Tulevaisuudessa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huoltojen ja korjausten lisäksi myös varaosat joko omasta myymälästä myytynä tai etämyyntinä netin kautta, Raskorin toimitusjohtaja Kim Petäjä sanoo.

Tapahtunut yrityskauppa ei aiheuta muutoksia tai katkoksia TS-Varaosa ja Kone Ky:n nykyisille asiakkaille tai palveluihin. TS-Varaosa ja Kone Ky:n myymälä säilyy entisessä osoitteessa Heloittajankatu 6:ssa Lahdessa. Yrityksen työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä.

Raskorin tuotevalikoimasta löydät varaosat ja tarvikkeet niin traktoreihin, puimureihin kuin työkoneisiinkin. Raskor edustaa seuraavia tuotemerkkejä; Claas, Elho, Hardi, JF-Stoll, Kubota, Maschio, Massey Ferguson ja Tume sekä pienkoneissa; Briggs&Stratton, Caravan, Dolmar, McCulloch, Murray ja Partner.