Raskor

Raskor

Raskor Oy on raskaiden koneiden ja -laitteiden huoltoihin erikoistunut täydenpalvelun yritys. Nuoren yrityksen taustalla on yli kolmen vuosikymmenen mittainen kokemus ja osaaminen.

Ammattitaito

Yrityksen nimi muuttui K-Huolto Lauri Paananen Oy:stä Raskoriksi keväällä 2014 tapahtuneen yritysoston jälkeen. Pitkien asiakassuhteiden ja ammattinsa osaavien asentajien lisäksi kaupan yhteydessä siirtyi yli kolmen vuosikymmenen mittainen tietotaito nuorempiin käsiin.

Nyt Raskorilla yhdistyy nuoruuden uskallus ja luovuus kokeneiden asentajien ammattitaitoon. Asiakkaalle tämä tarkoittaa entistä parempia palveluita.

Osaaminen

Meillä osaaminen tarkoittaa asiakkaan koneiden ja laitteiden tuntemista ja asiakkaan ongelman tunnistamista. Valtaosa Raskorin asiakassuhteista on pitkiä sillä meillä koneet ja laitteet korjataan kerralla kuntoon. Ymmärrämme sen, että vierivä kivi ei sammaloidu eikä korjaamolla seisova kone tuo euroja yrittäjän kassaan.

Palvelualttius

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti koneiden korjaamiseen ja huoltoihin liittyvissä asioissa. Teemme määräaikaishuollot ja korjaamme isommat ja pienemmät viat. Ja jos asiakkaan kone on hajonnut hankalaan paikkaan tai sen siirtäminen on mahdotonta, menee meiltä asentaja paikan päälle. Pelkkä soitto riittää ja kannamme koneisiin ja laitteisiin liittyvät murheet asiakkaan puolesta.